Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

KAΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΕ

Αγαπητέ Γιάννη,

δε σε ήξερα και δεν είχα προλάβει να σε γνωρίσω, αλλά όλα όσα είχα ακούσει για σένα ήταν τα καλυτερότερα. Όλοι είχαν μια καλή κουβέντα για σένα, για τον δήμαρχο που επί 16 συναπτά έτη εργαζόταν για το καλό του τόπου του.
Όλοι μου έλεγαν οτι νοιαζόσουν πάντα για τα προβλήματα των ανθρώπων, άσχετα αν σε είχαν στηρίξει ή όχι διά της ψήφου τους στις εκλογές. Δεν κράταγες, μου είχαν πει "Μανιάτικο" για κανέναν ακόμα και για τους αντιπάλους σου.

Αλλά φίλε Γιάννη, τολμώ να σε αποκαλώ φίλο, αφού νιώθω οτι αν είχαμε γνωριστεί θα γινόμασταν φίλοι, είναι γνωστό τοις πάσι ότι από εδώ φεύγουν οι καλοί και μένουν αυτοί που πιθανόν δεν αξίζουν ούτε την καλημέρα μας.
Πάντως, αν και άγνωστος για σένα, σου λέω ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και μην παραλείψεις απο εκεί πάνω να ρίχνεις και καμιά ματιά στο νησί μας, στο νησί που τοσο αγάπησες, στο νησί μας που θα τού λείψεις.
Όπως θα λείψεις και σε όλους τους απανταχού Ανδριώτες.
ΚΑΛΟ σου ΤΑΞΙΔΙ.

Και αφού  τελείωσα με τον αποχαιρετισμό του Γιάννη  μας, θα τολμήσω αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή και ώρα, να καυτηριάσω το ΘΡΑΣΟΣ κάποιων να διεκδικήσουν τον δημαρχιακό θώκο του νησιού μας, από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουν "καθαρίσει" με τους εισαγγελείς της χώρας.
Και φυσικά αναφέρομαι στον πρώην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, κύριο Καπάκη, ο οποίος προτού καν στεγνώσει το μελάνι του βαρέος κατηγορητηρίου και ολοκληρωθούν οι δικαστικές έρευνες και διαδικασίες, βγήκε "φόρα-παρτίδα" και χωρίς καμιά αιδώ, μάς ζητά να τον εκλέξουμε Δήμαρχο.
ΕΛΕΟΣ.
Και λέω ΕΛΕΟΣ, αφού δε νομίζω να υπήρξε άλλη τέτοια περίπτωση ανθρώπου, που ενώ έχει σοβαρές εκκρεμότητες με τη Δικαιοσύνη, να θέλει ντε και καλά να τον βγάλουν ΔΗΜΑΡΧΟ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...