Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΚΑΛΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΝΕ...

ΕΠΤΑ μήνες περίπου μέχρι τη διεξαγωγή των Αυτοδιοικητικών Εκλογών σε όλη την επικράτεια κι εδώ στην Άνδρο μας, στο νησί μας, τα.... ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ξεκίνησαν και καλά κρατούν.
Και παναθεμά τα είναι απανωτά και πολλά, σε σημείο να μην τα αντέχεις, αφού ένα από τον καθένα από τους 7 υποψήφιους "μνηστήρες" να δεχθείς, ΕΣΚΑΣΕΣ χαχαχαχαχαχα.
Και μη νομίζετε ότι είναι μόνο τα καφεδάκια, αφού ακολουθούν ΤΣΙΠΟΥΡΑ με τα ανάλογα μεζεκλίκια, ενώ αν δείξεις και ένα μικρό ενδιαφέρον για τα λεγόμενα του υποψήφιου δημάρχου ή δημοτικού συμβούλου, ε τότε μπορεί να καταλήξεις και στα.... όργανα κάποιου πανηγυριού.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Αλλά κύριοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, εκείνο που δε σηκώνει ο απλά και σωστά σκεπτόμενος ψηφοφόρος-συντοπίτης, είναι το δριμύ κατηγορώ για όλες σχεδόν τις ενέργειες του σημερινού τοπικού άρχοντα, ο όποιος αν μη τι άλλο δε ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ.
Και αυτό σας το λέω υπεύθυνα και κατηγορηματικά.
Και αυτό να κάνετε και εσείς. Όσο για την κάθοδό σας στις εκλογές στις 26 του Μάη, είναι δικαίωμα του κάθε πολίτη να το κάνει, αφού το Σύνταγμά μας, μάς δίνει το δικαίωμα του ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ και του ΕΚΛΕΓΕΙΝ.
Και οι σημερινοί δήμαρχοι όλης της χώρας το ξέρουν και το σέβονται.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, και όταν έρθει η ώρα, η κάλπη θα δείξει.
Αλλά να σας πω και κάτι που έλεγαν οι παππούδες μας, ότι δηλαδή προτού κάνεις κάποιο νέο εγχείρημα.
ΚΑΛΙΟ ΓΑΪΔΟΥΡΟΔΕΝΕ ΠΑΡΑ ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΥΡΕΥΕ.
ΜΑΓΚΕΣ  ΜΟΥ ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...