Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΛΑΜΠΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ;;;

Κατά πως λέει και ο φιλόσοφος λαός μας, εδώ και αιώνες, "ό,τι λάμπει δεν ειναι χρυσός" και ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι, όχι απλά προσεκτικοί, αν δούμε κάτι που να γυαλίζει, να το παρατηρήσουμε με μεγάλη προσοχή, προκειμένου να διαπιστώσουμε τόσο τι ακριβώς μέταλλο είναι, αλλά και αν είναι ευγενές, δηλαδή από αυτά που πουλιούνται πανάκριβα.
Αν, όμως, αποτύχουμε και πιστέψουμε τη λαμπρότητα που εκπέμπει, ε, τοτε ΧΑΣΑΜΕ και ΚΑΛΑ να ΠΑΘΟΥΜΕ.
Το παράδειγμα, σάς το φέρνω λίγους μήνες πριν "Αλέκτωρ λαλήσει τρις" και όλοι εμείς κληθούμε στις κάλπες που θα στηθούν στις 26 Μαΐου 2019 ανά την ελληνική επικράτεια για την ανάδειξη Δημαρχαίων, Κοινοταρχών, Συμβούλων και το.. κακό συναπάντημα, όπερ και θα πρέπει να ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ποιους ή ποιες θα βάλουμε να κάτσουν στις καρέκλες των τοπικών αρχόντων.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ, λοιπόν, φίλτατοι συντοπίτες και συνάνθρωποι τούτου του μαγευτικού και φιλόξενου νησιού σε ποιον υποψήφιο για τον θώκο του δημάρχου θα δώσουμε την ψήφο μας, η οποία και θα πρέπει, για να μην σας πω επιβάλλεται, να πιάσει τόπο. Και όσα μας είπε και μας έταξε όλον αυτόν τον καιρό να τα ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ στο έπακρον.



Και ενα σημαντικό που θα πρέπει να προσέξουμε προτού δείξουμε δια της ψήφου μας τον νέο ΔΗΜΑΡΧΟ θα' ναι και η καθαρότητά του σε ΟΛΑ.
Και ειδικότερα αν είναι ΛΕΥΚΟΣ ΣΑΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, δηλαδή να μην έχει πάρε-δώσε με την ελληνική δικαιοσύνη εξαιτίας κάποιων παραλείψεων και παραβάσεων καθήκοντος σε όποια προηγούμενη θέση είχε βρεθεί.
Και χωρίς να θέλω να στοχοποιήσω οποιονδήποτε που θα διεκδικήσει την ψήφο μας, σας ΜΑΤΑΞΑΝΑΛΕΩ ΠΡΟΣΕΞΤΕ.
Γιατί οι σωτήρες του νησιού μας θα' ναι πολλοί, αλλά αυτοί που θα βγάλουν την ΑΝΔΡΟ μας από το τέλμα της καθίζησης και της στασιμότητας είναι ΛΙΓΟΙ, πάρα πολύ λίγοι, και ήδη, έχουν ξεχωρίσει και τους ξέρουμε.
Προτιμήστε, λοιπόν, να δώσετε την ψήφο σας σε ΑΥΤΟΥΣ που ξέρετε και έχετε διπλοτσεκάρει τα τελευταία χρόνια και ΟΧΙ σε αυτούς που ήρθαν τώρα ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑΖΟΥΝ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.
Και προτιμήστε ΑΥΤΟΥΣ που ζουν ανάμεσά μας, και όχι στα Β.Π της Αθήνας και θυμούνται την ΑΝΔΡΟ μας κάθε.... Πάσχα και Χριστούγεννα.
Και φυσικά...
Ο
ΝΟΩΝ
ΝΟΕΙΤΟ.
ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...