Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

TI ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ, ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ...

Κάποιοι συνεχίζουν ακάθεκτοι να ξεστομίζουν "κατηγορώ"
στον σημερινό δήμαρχο...
Είπα κι εγώ ότι μετά τα τελευταία γραφόμενά μου θα' χατε βάλει μυαλό και θα σταματούσατε το συλλήβδην κατηγορώ του σημερινού δημάρχου του νησιού μας εντός, αλλά και εκτός καφενέδων, όπου ο καθείς εξ ημών λέει το κοντό του και το μακρύ του.
Παρ' όλα αυτά τα γραφόμενά μου, εσείς ρε μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου, συνεχίσατε, αλλά και συνεχίζετε ακάθεκτοι να ξεστομίζετε, όχι μόνο ανακρίβειες, αλλά και πράγματα που για μένα, επαναλαμβάνω για μένα, είναι ακόμα και ποινικώς κολάσιμα.

Και μην τολμήσουν κάποιοι να προστρέξουν και να πουν εκεί στους καφενέδες ότι ο δήμαρχος είναι φίλος μου, γιατί ειλικρινά θα τα πάρω στην... κράνα, και ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Σας λέγω, λοιπόν, ότι ξέρω πολύ καλά να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου όσο κανένας άλλος πάνω στον πλανήτη, και ως εκ τούτου ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ.
Αν δε σας κάνει ο δήμαρχος, οι συμπολίτες μου στο νησί θα τον αλλάξουν όταν έρθει εκείνη η ώρα, αλλά όχι γιατί το λέτε εσείς, που και φυσικά εποφθαλμιάτε τη θέση του.
Θα το κάνουν γιατί έχουν διαπιστώσει ότι ο σημερινός δήμαρχος, πρώτον δεν υλοποίησε όσα προεκλογικά τούς υποσχέθηκε και δεύτερον δε δούλεψε γενικώς για το καλό του νησιού μας.

Και κάτι τέτοιο, να είστε ρε μνηστήρες της δημαρχίας ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ότι δεν υφίσταται ούτε μία στο εκατομμύριο, και αυτό από το λίγο που τον ξέρω, έκανε πολλά και κάνει ακόμα, ενώ αν επανεκλεγεί(που όλα αυτό δείχνουν) θα κάνει και άλλα τόσα που θα κάνουν την Άνδρο μας αγνώριστη και να είναι ανάμεσα στα πιο τουριστικά των Κυκλάδων.

Και σάς το ματαξαναλέω, ρητώς και κατηγορηματικώς, ότι ο σημερινός δήμαρχος και θέλει αλλά και ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει τα πάντα στο νησί που ΟΛΟΙ μας αγαπάμε.
Σταματήστε, λοιπόν, τα λόγια του... καφενέ και περιμένετε μέχρι το στήσιμο και το άνοιγμα της κάλπης τον Μάη του 2019, ενώ μέχρι και τότε, κάντε τον αγώνα σας, αλλά με δίκαιο και πολιτισμένο τρόπο, έτσι ώστε να σας ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ και εμείς οι απλοί ψηφοφόροι.
Άντε για να σας δω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...