Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΚΑΠΝΟΣ... ΦΩΤΙΑ;

Καπνός και φωτιά, είναι "αδέρφια δίδυμα"...
Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, μικρή ή μεγάλη, μού έλεγαν οι παλαιότεροι, όταν για πρώτη φορά, το 1976, πέρασα το κατώφλι της δημοσογραφίας, εκεί στην Πανεπιστημίου 57, στον 4ο όροφο, όπου στεγαζόταν η ιστορική ημερήσια εφημερίδα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, με διευθυντή τον αείμνηστο Περιστεριώτη, Σεραφείμ Φυντανίδη. Και ως νέος δημοσιογράφος, τούς άκουγα με μεγάλη προσοχή, αλλά και σεβασμό. Και δεν έχασα, αφού πολλά χρόνια αργότερα, το διαπίστωσα.
Καπνός και φωτιά, λοιπόν, είναι "αδέρφια δίδυμα" και άσε να λένε κάποιοι το αντίθετο.
Και να ισχυρίζονται ότι πολλές φορές οι καπνοί είναι τεχνητοί και γίνονται προς εντυπωσιασμό και τέρψιν κάποιων.

Εγώ, φίλτατοι συμπολίτες, το' χω καρατσεκαρισμένο και διασταυρωμένο από χίλιες μπάντες και χίλιες πλευρές, και ως εκ τούτου, σάς εκμυστηρεύομαι το εξής:"Εδώ στο νησί μας, την Άνδρο, τον τόπο που ΟΛΟΙ μας αγαπάμε, αλλά και ΠΟΝΑΜΕ, παράλληλα υπάρχει κάποιος (ποιος άραγε;;), που έχει στα χέρια του, εν όψει επικείμενων δημοτικών εκλογών, δημοσκόπηση, που τον δείχνει ΜΠΡΟΣΤΑ από όλους όσοι θα διεκδικήσουν την αιρετή καρέκλα του τοπικού μας Άρχοντα.
Λέει, λοιπόν, αλλά αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά η εν λόγω δημοσκόπηση, ότι "η αναμέτρηση λόγω πολλών υποψήφιων μνηστήρων θα είναι δύσκολη, αλλά και πάλι νικητής θα είναι ο καλυτερότερος".

Ε, μη με πιέζετε να σας αποκαλύψω, ούτε που τη βρήκα, αλλά ούτε και ποιος ή ποιοι μού την έδωσαν.
Δε θα σας πω με τίποτα.
Και δε θα σας πω, διότι λίαν συντόμως, ο κάτοχός της, θα σας την αποκαλύψει ο ίδιος, ο οποίος και φυσικά θα είναι και ΠΑΛΙ υποψήφιος.
ΑΑΑΑΑ δε θελω πίεση.
ΟΛΑ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ να σας πω, ότι δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αρέσκονται στον τίτλο του ΕΠΑΡΧΟΥ μας, αλλά ουδείς ακόμα έχει λάβει το χρίσμα ή και τη διαβεβαίωση από το ΚΟΜΜΑ του.
Έτσι, όλα όσα ακούγονται περί Επαρχείου, ειναι.....ΟΝΕΙΡΑ θερινής ΝΥΧΤΟΣ και τίποτα περισσότερο.
Άσε που ένα πετούμενο ήρθε και μού είπε ότι τη θέση του Επάρχου μας, καλοβλέπει (δε διεκδικεί δημόσια ακόμα) και πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ μας, ο οποίος, μάλιστα, είναι αγαπητός από όλους μας.
Ούτε αυτόν θα σας αποκαλύψω, αλλά θα σας πω ότι, ήδη, έχει συναντηθεί με κομματικά στελέχη συγκεκριμένου κόμματος, εντός, αλλά και εκτός Άνδρου και τα οποία τον... καλοβλέπουν.
ΥΠΟΜΟΝΗ, λοιπόν, και οσονούπω…
ΟΛΑ στο Φως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...