Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ω ΕΛΛΑΣ... ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΑ

Τι είναι μωρέ τα κοινά του τόπου μας; ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ; 
Ή ΠΑΤΣΑΣ ψιλοκομμένος
Απαπα, απαπα, μη δείτε -έστω και εκ του μακρόθεν- χρυσοστολισμένη δημόσια καρεκλίτσα και... βουρ να σκοτωθείτε ποιος θα πρωτο-στρογγυλοκαθίσει πάνω της. Να κάτσει και να διατάζει, να έχει και τρεις ιδιαιτέρες, δύο γραμματείς και τρεις δούλους, να τού φέρνουν τα ψώνια από το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ.
Απαπα, απαπα, τι παιδιά είστε εσείς ρε Ελληνάρες, που επτά περίπου πριν από το στήσιμο της κάλπης για τις εκλογές της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ούλοι θέτε να γίνετε δημαρχαίοι και επαρχαίοι, χωρίς φυσικά να λέτε ΟΧΙ και στην αντιδημαρχία, και ειδικά σε κάποιο κομματάκι που θα' χει και το κατιτίς του.
Απαπα, απαπα, πού ακούστηκε ρε συμπολίτες μου, εδώ στο νησί, που όλοι αγαπάμε και συνάμα πονάμε, την ΑΝΔΡΟ μας, που αποδεδειγμένα τής αξίζει καλύτερη τύχη, ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά επτά νοματαίοι να διεκδικούν τη θέση του δημάρχου και δεν ξέρω πόσοι άλλοι, τη θέση του επάρχου.

Πού ακούστηκε μωρέ σε ένα νησί με περίπου 7.000 μόνιμους κατοίκους, να θέτε να γίνετε ούλοι σας προεστοί και κοτζαμπάσηδες;;;;
Πού ακούστηκε μωρέ, ακόμα και οι ταβερνιάρηδες, που κατά τα άλλα ως καλοφαγάς τούς λατρεύω, να θέλουν να τούς ψηφίσουμε για αιρετούς αρχόντους;;;
Τι είναι μωρέ τα κοινά του τόπου μας; ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ;;; Ή ΠΑΤΣΑΣ ψιλοκομμένος;;;;
Άσε που τελευταία, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που φλερτάρουν και με τη θέση του Επάρχου και προσπαθούν να μάς πείσουν ότι αν στρογγυλοκαθίσουν σε αυτήν την καρεκλίτσα, θα αλλάξουν τα πάντα στο νησί μας.
Απαπα, απαπα!
Πάντως, εγώ προς άπαντες, εσάς τους επίδοξους αρχόντους μας, σάς λέγω ευθέως και ευθαρσώς ότι θα ακολουθήσω την τακτική που μου αρμόζει, δηλαδή να λέω τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη.
Απαπα, απαπα, τι δεν καταλαβαίνετε μωρέ;;;;
Απλά είναι τα πράγματα, στην ΑΝΔΡΟ μας, το νησί που αγαπάμε, αλλά και πονάμε για την κατάντια του, θα γένει και ΠΑΛΙ δήμαρχος αυτός που έχει όλα τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προσόντα.
Και αν μη τι άλλο, να μην υπογράφει με... ΣΤΑΥΡΟ.


Υ.Γ.:
Κι όπως πάντα...
ο νοών
νοείτω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...