Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΕΛΕΟΣ

Ακόμα δεν προλάβαμε να ξεπροβοδήσουμε στην τελευταία του κατοικία τον Γιάννη, τον παλιό δήμαρχο, και να τού αποδώσουμε αυτά που δικαιούνταν και ως συνήθως δεν τού τα αποδώσαμε όταν ζούσε ανάμεσά μας, κάποιοι κοντόφθαλμοι και κάποιοι αιθεροβάμονες έσπευσαν να θριαμβολογήσουν για την κάθοδό τους στις εκλογές της Τ.Α, που θα γίνουν οχι αύριο, αλλά τον προσεχή Μάη. Τουτέστιν σε περίπου επτά (7) μήνες.
Κάποιος, δε, εξ αυτών, μάς υπενθύμισε ότι το χρίσμα του νέου δημάρχου μας, τού το είχε δώσει (λες και ήταν δακτυλίδι) ο εκλιπών.

Μάλλον, δεν κατάλαβε καλά.
Μάλλον, έχει μπερδέψει τα αυτοδιοικητικά.
Μάλλον, μάλλον, μάλλον, μάλλον...

Συνιστώ, λοιπόν, και εντελώς καλοπροαίρετα, σε όλους τους... μνηστήρες του δημαρχιακού θώκου, να κάνουν ΥΠΟΜΟΝΗ μέχρι... να ανοίξουν οι κάλπες, οπότε και θα διαπιστώσουμε όλοι μας ποιος θα είναι και πάλι ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ της Άνδρου μας.

Τώρα, όμως, εκείνο που προέχει όλων αυτών είναι το ΚΑΛΟ του νησιού μας, το οποίο, αν και τουριστικά φέτος ήταν ανεβασμένο κατά πολύ σε σχέση με πέρυσι, απέχει πολλά πολλά χιλιόμετρα για να φτάσει στην κορυφή ή έστω ανάμεσα στα τουριστικά νησιά της χώρας μας.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν δουλέψουμε όλοι για την ΑΝΔΡΟ και μόνο για αυτήν.
Άντε για να σάς δω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...