Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Αλλαγή ημερομηνίας του Andros Trail Race 2018

Ο Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος τείνει να καθιερωθεί ως αθλητικός και πολιτιστικός θεσμός στην Άνδρο, αλλά και ως μια σύνθετη και πολυδιάστατη εκδήλωση για το νησί. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στα τέλη Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία, οι αγώνες του Andros Trail Race 2017, με τη συμμετοχή 400 και πλέον αθλητών όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Trekking Andros & Outdoor Activities, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Άνδρου, την Άνδρος ΚΟΙΝΣΕΠ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Οι διοργανωτές, προετοιμάζονται από τώρα για το ραντεβού του 2018 και με ανακοίνωσή τους, γνωστοποίησαν την αλλαγή ημερομηνίας του 3ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της οργανωτικής ομάδας του Andros Trail Race:


«29 & 30 Σεπτεμβρίου 2018

Στο πλαίσιο του αθλητικού ιδεώδους και του υγιούς Αθλητισμού και με βασικούς άξονες την άμιλλα, τη συνεργατικότητα και την επικοινωνία, η οργανωτική ομάδα του Andros Trail Race, αποφάσισε να αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής του 3ου Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος, ώστε να μην συμπίπτει με τη διοργάνωση του ALPAMAYO PRO Trail Race 2018.

Έτσι λοιπόν, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2018 για τις 29 & 30 Σεπτεμβρίου.

Το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθούν τα δύο παράλληλα αγωνίσματα των 5χλμ και του 1χλμ για παιδιά, ενώ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν τα κύρια αγωνίσματα των 24χλμ και 10χλμ.

Η διοργάνωση εφέτος επιφυλάσσει κ άλλες παράλληλες αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν εν καιρώ.

Σας ευχόμαστε μια νέα υγιή και δραστήρια χρονιά και σας περιμένουμε το Σεπτέμβρη του 2018 για να γνωρίσετε το Νησί, τον πολιτισμό αλλά και την πρόκληση να τρέξετε στα μονοπάτια της Άνδρου.

Φιλικά,

Η οργανωτική ομάδα
Andros Trail Race».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...