Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020



ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ και οποιος....αντεξει με ολα αυτα που βλεπουμε και ακουμε σχεδον καθημερινα εντος,εκτος και επι ταυτα.
Τωρα ρε μαγκες μου εσεις που εχετε περιξ του λιμανιου και ειδικα στην αριστερη του προβλητα επιχειρησεις εστιασης και οχι μονο αυτη η εικονα του πετρινου επιβατικου στεγαστρου Σας Αρεσει????
Μηπως Αρεσει στους πελατες σας και δεν το ξερω?
Αν ειναι ετσι Δατς Οκει,εμενα ομως με ενοχλει η πρασινη λινατσαρια  και θα πω την γνωμη μου λεφτερα και ξαστερα.
Σας λεω λοιπον εργα ανακαινισης σε παλια κτισματα,οπως ειναι το συγκεκριμενο στεγαστο στο λιμανι μας δεν ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ επ ουδενι στην τουριστικη περιοδο,αλλα καποια αλλη χρονικη περιοδο,οποτε και δεν θα χτυπα ασχημα στα ματια των επισκεπτων,κυριως των ξενων που κατι τετοια ειναι...βουτυρο στο ψωμι τους.
Οσο ειναι λοιπον καιρος οι υπευθυνοι του λιμανιου ας φροντισουν αν μη τι αλλο να βγαλουν τις πλαστικες λινατσες και να παραδωσουν το στεγαστρο στους επιβατες οι οποιοι τωρα ειναι αναγκασμενοι να παραμενουν κατω απο τον ηλιο περιμενωντας το πλοιο της γραμμης.
Ομως λιγοπαραδιπλα καποιοι θεωρησαν οτι καλο θα ειναι το λιμανι μας να αποκτησει και...ελικοδρομιο  και αρχισαν λοιπον να χτιζουν ενα πετροκτιστο κυκλικο...αλωνι που σε καποιους πολιτες που τους ρωτησαν ειπαν οτι θα...προσγειωνεται ελικοπτερο οταν και εφοσον χρειασθει.
Ομως πρωτον η Ανδρος διαθετει ελικοδρομιο που λειτουργει υπο την εποπτεια της Υπηρεσιας Πολιτικης Αεροποριας και πληροι ολους τους δειθνεις κανονες αεροπλοηγησης και δευτερον δεν μας ειπαν εαν για το...αλωνι-ελικοδρομιο υπαρχει η σχετικη ΑΔΕΙΑ.
Που οσο γνωριζω δινεται δυσκολα και υπο προυποθεσεις,απο πολλες κρατικες υπηρεσιες.
Αρα καποιοι ελεγκτικοι μηχανισμοι πρεπει να ελεγξουν εδω και τωρα το συγκεκριμενο κατασκευασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...