Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020






Και ξαφνικα,και απο το πουθενα εκει στο αριστερο χερσαιο κομματι του λιμανιου μας στο Γαυριο,στο οποιο ισως καποτε και εφοσον εγκριθει απο το Υπουργειο Εμπορικης Ναυτιλιαςθα γινει,η επεκταση του λιμανιου μας κατσικωθηκαν οικοδομικα υλικα στοιβαγμενα μεσα σε μεγαλες τσουβαλες,προφανως για να μην προκαλεσουν τα οποια αδιακριτα βλεμματα και τις οποιες αδιακριτες ερωτησεις πολιτων.
Και μαλιστα ως δια μαγειας καποιοι αρχισαν να χτιζουν και μια κυκλικη μαντρα,λες και θα εβαζαν μεσα αιγοπροβατα,και δεν ξερω τι αλλο ηθελαν.
Οι πληροφοριες μου λενε οτι καποιοι που ειδαν οχι μονο τις οικοδομικες εργασιες αλλα και ενα φορτηγο αυτοκινητο με μισοσκασμενα λαστιχα και....ανευ πινακιδας κυκλοφοριας ειδοποιησαν τις αρχες του λιμανιου που σαφως και ειναι το Λιμενικο και μονο το Λιμενικο.
Παντα με τι ιδιες πληροφοριες με την εμφανιση των λιμενικων οι αγνωστοι χτιστες εγιναν μπουχος ενω οπως διερρευσε δεν βρεθηκε ουτε και αδεια εργασιων,η οποια σημειωτεον πρεπει να ειναι αναρτημενη πλησιων των εργων.
Τετοια αδεια δεν υπηρχε.
Παντως αγαπητοι μου καποιος εργολαβος με εντολη καποιου μπηκε μεσα στο χερσαιο κομματι του λιμανιου που υποψιν χρησιμοποιειτε ως παρκινγκ ιδιαιτερα τους καλοκαιρινους μηνες,εριξε τα αμμοχαλικο και τα τσιμεντα και αρχισε να χτιζει.
ΠΟΙΟΣ ΝΑΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?
ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΠΗΓΕ?
Παντως ολοι οι παροικουντες περιξ του λιμανιου μας ξερουν ποιοι ειναι αυτοι που αντιδρουν στην οποια επεκταση του λιμανιου προς την αριστερη χερσαια πλευρα οπου μαλιστα οπως λενε τα βαθη ειναι μεγαλυτερα.
Και ως εκ τουτου η προσεγγιση των πλοιων θαναι και πιο ασφαλης.
Αυτα,προς το παρον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...