Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ... ΜΑΗ!

Κάθε πράγμα στον καιρό του και ο κολιός...
Ρε θα σας το ματαξαναπώ και θα σας το ματαξαναλέω, μπας και συνέλθετε. Μπας και το καταλάβετε ούλοι εσείς, που ντε και καλά, θέτε να γίνετε προεστοί και προύχοντες, ακόμα και στον τόπο, που ναι μεν γεννηθήκατε, αλλά, πλέον, τώρα, δε ζείτε, τον τόπο που εμείς και κάποιοι άλλοι αγαπάμε και σεβόμαστε όσο κανένας άλλος. Και για να γίνω και πιο σαφής και κατανοητός, αγαπητοί συμπολίτες μου, ακόμα και στον τελευταιο από εσάς, αναφέρομαι στις επικείμενες εκλογές του Μαγιού για την ανάδειξη των νέων αρχόντων και των προεστών της Άνδρου μας.

Και αναφέρομαι, με τις ευλογίες σας φυσικά, διότι σύμφωνα με τα μηνύματα που μου φέρνει το σπουργιτάκι από τη Χώρα, αλλά και από το Μπατσί και το Γαύριο, όλο και περισσότεροι εκδηλώνουν πόθους για μια θέση στα κοινά τεκταινόμενα εντός, αλλά και εκτός του νησιού μας.
Και διαβάζω για υποψηφιότητες, που ούτε καν θα τολμούσα να αναφέρω, αφού οι διεκδικητές για τον δημαρχιακό θώκο, αλλά και για το πλειοψηφικό συμβούλιο, είναι σχεδόν ανύπαρκτοι από το νησί και την καθημερινότητά του.

Τρανταχτό παράδειγμα ανθρώπου, που δεν ξέρω καν αν κατάγεται από την Άνδρο, αλλά όσο εργαζόταν το μόνο που έκανε για το νησί μας ήταν ΚΑΚΟ, και επιπλέον καθημερινή δυσφήμιση.
Ενώ κάποιος άλλος, κάποια φορά, πιάστηκε στα πράσα την ώρα που ήταν έτοιμος να μας ταΐσει ακατάλληλα προϊόντα και παρασκευάσματα.
Και αυτό το άτομο, έρχεται τώρα να διεκδικήσει την ψήφο μας και τη συγκατάθεσή μας για ό,τι και να κάνει, για ό,τι και να θέλει.

Ε, σε όλους αυτούς που ξαφνικά θέλουν να το παίξουν ΣΩΤΗΡΕΣ για το νησί μας, ΕΜΕΙΣ όλοι λέμε ΟΧΙ, και φυσικά το ΕΝΟΟΥΜΕ, αφού θέλουμε για ΔΗΜΑΡΧΟ και ΕΠΑΡΧΟ, ανθρώπους που να εργάζονται και να ζουν στο νησί μας.
Και όχι κάποιους που εργάζονται και ζουν μακριά από την ΑΝΔΡΟ μας και τα καθημερινά μας ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Και από ό,τι ξέρω, το λίγο χρονικό διάστημα που ζω στο νησί μας, ΑΝΘΡΩΠΟΙ αξιόλογοι που ζουν και εργάζονται όλο το χρόνο στο νησί ΥΠΑΡΧΟΥΝ, και αυτούς θα ψηφίσουμε στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών ΑΡΧΟΝΤΩΝ μας.

Όσο για τους επίδοξους αρχόντους, ας παίξουν αλλού, γιατί εδώ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.                                                                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...