Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ

Κάποιοι υποψήφιοι, την Άνδρο τη βλέπουν μόνο στον... χάρτη!
Ακούω πολλά και διάφορα όσο πλησιάζουμε στο στήσιμο των καλπών για την ανάδειξη των τοπικών μας ΑΡΧΟΝΤΩΝ στο νησί που αγαπάμε όλοι μας και το οποίο δεν είναι άλλο από τη "ναυτομάνα" Άνδρο μας που, όπως αναφέρουν πολλά ιστορικά βιβλία, στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο έχασε 200 παιδιά της που ταξίδευαν ανά τους Ωκεανούς με τα Αδριώτικα βαπόρια. Για αυτους έχει στηθεί από τα παιδιά του εφοπλιστή Νίκου Γουλανδρή και το άγαλμα του Αφανούς Ναύτου. Και τώρα πολλοί και πολλές θα αναρωτηθείτε γιατί τα αναφέρω όλα αυτά, και πολύ καλά θα κάνετε.

Και για να μη σας τρώει η περιέργεια, σας λέγω ότι σας τα θυμίζω για να καταλάβουμε όλοι μας ότι το νησί μας ΑΞΙΖΕΙ πολλά και ακόμα περισσότερα, και ως εκ τούτου στις επικείμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καλό θα' ναι να ζυγιάσουμε με απόλυτη ακρίβεια πού θα ρίξουμε την ψήφο μας.
Η ψήφος μας, απαιτείται, αλλά και εξυπακούεται να είναι ανάλογη με την ιστορία του νησιού μας, αλλά και των αείμνηστων συμπατριωτών μας, που με τα βαπόρια τους και το κοφτερό μυαλό τους είχαν φτάσει την ΑΝΔΡΟ μας έως τα πέρατα της οικουμένης και ακόμα ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

Ψήφο, λοιπόν, σε όποιον εκ των υποψηφίων, γεννήθηκε, έμαθε τα πρώτα του γράμματα στο νησί και επέστρεψε πίσω, όπου και δημιούργησε οικογένεια, και γενικότερα ζει και εργάζεται και τους 12 μήνες ΣΤΟ ΝΗΣΙ μας ΚΑΙ ΟΧΙ στην Αθήνα ή σε όποια άλλη πόλη της χώρας.
Επίσης, να μην τον βλέπουμε μόνο το καλοκαίρι, που είτε κάνει τις διακοπές του, είτε δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και μετά "όπου φύγει-φύγει".

Ε, εγώ τέτοιον αιρετό ΑΡΧΟΝΤΑ δε γουστάρω ούτε με σφαίρες.
ΕΣΕΙΣ;;;;;;

Πάντως, εκτός από τον δήμαρχό μας, την ίδια βαρύτητα δίνω και στον ΕΠΑΡΧΟ, ο οποίος και αυτός πρέπει να ζει και να εργάζεται στο νησί και ουχί στας… Αθήνας.
ΓΚΕ-ΓΚΕ;;;;
Ε, όχι δε θα σας πω περισσότερα, αφού όλα θα έρθουν στην ώρα τους και τότε οι ΜΑΣΚΕΣ θα πέσουν.
Και όσοι την πάτησαν... την ΠΑΤΗΣΑΝ.
Γι' αυτό σας ματαξαναλέω "ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΑ".
Αγαπητοί μου δεν είμαι κακός και δεν έχω εμπάθεια με κανέναν υποψήφιο, αλλά δεν ΑΝΕΧΟΜΑΙ να με εκπροσωπούν κάποιοι που την ΑΝΔΡΟ μας τη βλέπουν μόνο στον... ΧΑΡΤΗ.
Αυτά και εις το επανιδείν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...