Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τεχνικές εργασίες στην Κατάκοιλο και στο Γαύριο

Με πρωτοβουλία των προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων της Κατακοίλου και του Γαυρίου, κ.κ. Θωμά Πέππα και Κώστα Μουλά, πραγματοποιήθηκαν τεχνικές εργασίες στο Κοινοτικό Γραφείο της Κατακοίλου και στην περιοχή της πλατείας Γαυρίου, όπου βρίσκονται τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Όσον αφορά το Κοινοτικό Γραφείο της Κατακοίλου, έγιναν εργασίες ανακαίνισης που περιελάμβαναν την αντικατάσταση λόγω παλαιότητας και φθοράς των παλιών κουφωμάτων, δύο πορτών και τεσσάρων παραθύρων. Να σημειωθεί ότι τα χρήματα για την ολοκλήρωση του έργου διατέθηκαν από τη ΣΑΤΑ του Δήμου Άνδρου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Δήμο Άνδρου, πραγματοποιήθηκαν εργασίες για την επιδιόρθωση των σκαλοπατιών που οδηγούν στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στην πλατεία Γαυρίου. Εξάλλου, όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου του Δήμου, «η προηγούμενη κατάσταση των σκαλοπατιών δυσχέραινε την πρόσβαση από και προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, ιδιαίτερα σε ηλικιωμένους και άτομα που εκτελούσαν εργασίες».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του προηγούμενου μήνα έγινε μια πρώτη συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη και των εκπροσώπων των Τοπικών Κοινοτήτων σχετικά με τον σχεδιασμό του Τεχνικού Προγράμματος για το 2018. Οι εκπρόσωποι των Τ.Κ. έχουν καταθέσει τις προτάσεις τους για τα τεχνικά έργα που έχει ανάγκη κάθε περιοχή της Άνδρου, παρουσία της δημοτικής αρχής και των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...