Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Συγκροτήθηκε το Δ.Σ. του «Andros Maritime Association»

Πρόκειται για ένα σωματείο που γεννήθηκε πρόσφατα χάρη «πρωτίστως στην αγάπη των Ανδριωτών, οι οποίοι απασχολούνται στον χώρο της Ναυτιλίας, σε διάφορους τομείς», όπως αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου. Το όνομα αυτού «Andros Maritime Association» και ο αρχικός συλλογισμός των ανθρώπων που το εμπνεύστηκαν και το υλοποίησαν συνοψίζεται σε τρεις μόνο φράσεις «Να γνωριστούμε καλύτερα, να συνεργαστούμε, να συνδράμει ο ένας τον άλλο».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Andros Maritime Association", που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 3ης Νοεμβρίου 2017, συγκροτήθηκε σε σώμα την 7η Νοεμβρίου 2017 με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος Ιάκωβος Κουρτέσης, Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Σ. Πολέμης, Γενικός Γραμματέας Βασίλειος Σαρρής, Ταμίας Ευάγγελος Κανδιώτης Σύμβουλοι: Ιωάννης Παλαιοκρασσάς, Μιχαήλ Γιαλούρης, Δημήτριος Γιγίνης, Λεωνίδας Καμπάνης, Σταμάτιος Κουλουμπής.

Να σημειωθεί ότι περίπου 130 υποψήφια μέλη έδειξαν ενδιαφέρον για το «ΑΜΑ», που πραγματοποίησε την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, στα γραφεία του στον Πειραιά, την Α΄ Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου του.

Παράλληλα, λειτουργεί, ήδη, η ιστοσελίδα http://ama-andros.gr/el/ στην οποία μπορεί να ανατρέξει κανείς, προκειμένου να γίνει μέλος: «Γίνε Μέλος / Become a Member», συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.

Το κόστος της εγγραφής ανέρχεται στα 50 ευρώ και της ετήσιας συνδρομής επίσης στα 50 ευρώ για τα μέλη άνω των 30 ετών. Στο κόστος εγγραφής και συνδρομής για μέλη κάτω των 30 ετών ισχύει  έκπτωση 50%.

Ανάμεσα στους στόχους του Συμβουλίου είναι, μεταξύ άλλων, και η διοργάνωση Συνεδρίου σχετικού με την Ναυτιλία την εβδομάδα 22-26/1/2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...