Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Ο Δήμαρχος Άνδρου στο «Μεσόγειος στο Κόκκινο 105.4»

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μεσόγειος στο Κόκκινο 105.4» και στην εκπομπή «Αποχρώσεις» παραχώρησε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης. Ο κ. Σουσούδης, θεώρησε υποχρέωσή του να τοποθετηθεί, προκειμένου, μεταξύ άλλων, να απαντήσει και στον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Καπάκη, ο οποίος είχε μιλήσει στο ίδιο ραδιόφωνο πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Σουσούδη «σκιαγραφήθηκε μια εντελώς εσφαλμένη εικόνα για τον Δήμο και το νησί μας, περιγράφοντας μια κατάσταση νοσηρή, ένα σκηνικό ακυβερνησίας και απουσίας διοίκησης, γεγονός που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Ο Δήμαρχος Άνδρου τόνισε ότι τόσο οι αιρετοί, όσο και οι υπάλληλοι του Δήμου δίνουν δυναμικό «παρών» και εργάζονται σε καθημερινή βάση ώστε να επιλύσουν τα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Άνδρου, ένας δήμος εξαιρετικά δύσκολος στη διοίκηση, λόγω της ιδιαιτερότητας των τεσσάρων μεγάλων πόλεων (Χώρα, Κόρθι, Μπατσί και Γαύριο) που υπάρχουν στο νησί.

Όσον αφορά το ζήτημα απώλειας της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο λόγω των αποχωρήσεων των τεσσάρων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού με επικεφαλής τον κ. Σουσούδη, ο τελευταίος τόνισε ότι ναι μεν αριθμητικά κάτι τέτοιο ισχύει, εντούτοις δεν τίθεται ζήτημα αδυναμίας διοίκησης. Κι αυτό διότι θεωρεί ότι δεν πρόκειται κάποιος να εναντιωθεί σε θέματα που στόχο έχουν το συλλογικό καλό και τη βελτίωση και ανάπτυξη της Άνδρου.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Άνδρου αναφέρθηκε σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο θέμα της χωροθέτησης και κατασκευής του ΧΥΤΥ. Επίσης, αναφέρθηκε σε έργα που έχουν ολοκληρωθεί, όπως ο Βιολογικός της Χώρας, το Δημοτικό Σχολείο του Γαυρίου, αλλά και στις προτάσεις για υλοποίηση έργων, όπως η ύδρευση του Άνω Αγίου Πέτρου, οι παιδικές χαρές, η διαχείριση της λυματολάσπης του Βιολογικού, η βελτίωση των εγκαταστάσεων στο λιμάνι του Μπατσίου, η κατασκευή του αποχετευτικού συστήματος σε Λιβάδια και Μεσαριά, κ.ά.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...