Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Τα τυροκομικά «Κρεβασάρα» βραβεύτηκαν από τον «Γαστρονόμο»

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου συγχαίρει τους Κυκλαδίτες που διακρίθηκαν

Σημαντική διάκριση για την Άνδρο αποτελεί η βράβευση της οικογένειας του κυρίου Δημήτρη και της κυρίας Βιολέττας Ασούτη για τα τυροκομικά Άνδρου «Κρεβασάρα» από τον «Γαστρονόμο» της εφημερίδας «Καθημερινή».

Το τυροκομείο «Κρεβασάρα» βρίσκεται έξω από το Κόρθι και ξεκίνησε τυροκομώντας πολλά είδη τυριών, που παρασκευάζονται κατά 80% με γάλα από δικές τους αγελάδες. Είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. 

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της επιχείρησης: «Η επιχείρηση Τυροκομικά Άνδρου ιδρύθηκε το 2009 από τον Νικόλαο Ασούτη, απόφοιτο της δημόσιας τυροκομικής σχολής Ιωαννίνων, με επιδοτούμενο πρόγραμμα της ΕΕ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Είναι ατομική επιχείρηση που απασχολούνται ο ίδιος ο πατέρας του Δημήτρης η μητέρα του Βιολέττα κι ο αδελφός του Περικλής».

Τα συγχαρητήριά του για την διάκρισή τους μεταφέρει μέσω δελτίο Τύπου ο Δικηγορικός Σύλλογος Σύρου και στους δεκατέσσερις βραβευμένους, οραματιστές, καινοτόμους συμπολίτες μας και εταιρείες από όλη την Ελλάδα, που διακρίθηκαν σε περίοδο κρίσης από τον «Γαστρονόμο», σε εκδήλωση που έγινε στις 12/09/2017, στο Ζάππειο Μέγαρο με τίτλο «Η Ελλάδα που παράγει και προκόβει».

Το δελτίο Τύπου του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι:

«…. Ιδιαίτερα συγχαίρει τους συντοπίτες μας:
Α) Την κυρία Ντίνα Συκουτρή για το βραβείο στη Λουκουμοποιϊα «Συκουτρής» από τη Σύρο.
Β) Την οικογένεια του κυρίου Δημήτρη και της κυρίας Βιολέττας Ασούτη από την Άνδρο, για τα τυροκομικά Άνδρου «Κρεβασάρα» και
Γ) Τα Τηνιακά διατροφικά μονοπάτια – TINOS FOOD PATHS.

Και τους ευχαριστεί όλους και καθένα ξεχωριστά για την πραγμάτωση του οράματός τους, που προτρέπει όλους εμάς τους υπόλοιπους να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας και να συνεισφέρουμε στην προκοπή του τόπου μας.

Για τις Κυκλάδες και για τα νησιά της Ελλάδας ευχόμαστε καλή συνέχεια και ανάπτυξη το δυνατόν συντομότερα του πρωτογενή τομέα για την αυτάρκειά μας, τώρα που η μόνη εφαρμογή της συνταγματικά κατοχυρωμένης νησιωτικότητάς μας, το μειωμένο ΦΠΑ, καταργήθηκε επιβαρύνοντας τη διαβίωση και επιβίωση των νησιωτών
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...