Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΟΛΟ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ... ΠΑΨΕ ΡΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ

Τα παραμύθια, τα "ΘΑ", τα ταξίματα είναι για τους ιθαγενείς 
και ΟΧΙ για τους Ανδριώτες…
Τα' παμε, τα ξανάπαμε και θα τα ματαξαναπούμε, όσο πλησιάζει ο καιρός για μας, τους φτωχούς και δυστυχείς ψηφοφόρους, που τον Μάη, κατά πώς όλα δείχνουν, θα κληθούμε να δώσουμε την ψήφο μας, τόσο στους επίδοξους μνηστήρες των δημαρχιακών θώκων, όσο και στους επίδοξους ΒΟΛΕΥΤΕΣ μας.
Και όσο για τους δεύτερους, δεν ήρθεν η ώρα τους ακόμα για να τους πιάσω στην... πένα μου, αλλά για τους άλλους, τους υποψήφιους δημαρχαίους, αυτούς που τάζουν από τώρα "λαγούς με πετραχείλια", ε, αυτοί το θέλουν και το επιδιώκουν το ξεμπρόστιασμά τους, αφού τι και αν τους τα' χουμε πει, αυτοί οι "μνηστήρες", καλέ του νησιού μας, τον χαβά τους. Τάζουν, τάζουν και σταματημό δεν έχουν, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών, ναι μεν μπορεί να κρατάει η σκούφια τους από την Άνδρο μας, αλλά, κατά πώς φαίνεται, την ξέρουν μόνο από τους χάρτες, και τις παλιές γκραβούρες.

Άσε που έρχονται μόνο, είτε για να δουλέψουν τα καλοκαίρια, είτε για να μας παραμυθιάσουν με τα παχιά τα λόγια, τα μεγάλα, είτε για να παραστούν σε κάποια συνεδρίαση της δημόσιας θέσης που κατέχουν. Κι εδώ, φυσικά, τίθεται ένα μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑ, που και φυσικά, θέλει και αρμόδια απάντηση. Και το ερώτημα είναι, ενώ κατέχω, είμαι εκλεγμένος για την αυτοδιοικητική θέση του νησιού, δε διαμένω μόνιμα σε αυτό, αλλά στας Αθήνας.
Και όταν έρχομαι στο νησί, αφού δεν έχω που να μείνω, χρεώνω το κράτος τα έξοδα της διαμονής μου σε ξενοδοχείο. Ε, αυτό, ρε υποψήφιοι, δεν πάει κάτω με τίποτα.

Και ως εκ τούτου, θα πρέπει, όχι αύριο, αλλα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ να απαντηθεί αρμοδίως από την κρατική υπηρεσία.
Και νη μη γίνει, όπως και πολλά άλλα στραβά και παράλογα που συμβαίνουν στην Τ.Α. του νησιού μας, ΓΑΡΓΑΡΑ.
Και παρακαλώ δημόσια τους υποψήφιους για τον δημαρχιακό θώκο της Άνδρου, να μην παραμυθιάζουν εμάς τους απλούς πολίτες και ψηφοφόρους, γιατί τούς έχουμε πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, και το μόνο που τούς περιμένει, είναι, είτε η αρνητική μας ψήφος, είτε η πλήρης αδιαφορία μας, κάτι που δεν είναι και το καλυτερότερο.

Βεβαίως-βεβαίως, υπάρχουν και κάποιοι εκ των μνηστήρων, των οποίων τα λόγια είναι μεστά και πραγματικά, ενώ το τάξιμο είναι για αυτούς κάτι το απαράδεκτο προς το πρόσωπο των κατοίκων-ψηφοφόρων του νησιού της Άνδρου μας.
Και κατά τα φαινόμενα, αλλά και κατά το παρελθόν τους στα αυτοδιοικητικά, λένε την ΑΛΗΘΕΙΑ και τι πραγματικά συμβαίνει στο νησί μας.
Και αυτούς, ΕΜΕΙΣ τους θέλουμε και τους γουστάρουμε σαν τρελοί και ΘΑ τους ψηφίσουμε.
Και μη με ρωτήσετε ποιοι η ΠΟΙΟΣ είναι, γιατί ακόμα δε θα σας το πω, αφού σάς το κρατάω για έκπληξη. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ότι είναι ο δικός μας άνθρωπος, ο δικός μας επιστήμονας, που και στο νησί μας μένει και στο νησί μας εργάζεται, αλλά και για το νησί μας ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.
Τι;;; Σάς τον είπα;
Λάθος σας.
Κάντε υπομονή λίγο ακόμα.

Υ.Γ.:
ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΤΑ ΘΑ, ΤΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ
ΑΝΔΡΙΩΤΕΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...