Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

40% έκπτωση στα εισιτήρια για τους συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Ούτε δύο μήνες δεν έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή του Ημιμαραθώνιου Άνδρου, μίας διοργάνωσης που την πρώτη χρονιά που πραγματοποιήθηκε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Φέτος, μάλιστα, αναμένεται να ξεπεράσει σε συμμετοχές την περσινή. Την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 ο Δήμος Άνδρου, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την υποστήριξη του αθλητικού συλλόγου Α.Π.Σ. Τελμησσός Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, διοργανώνει τον 2ο Ημιμαραθώνιο Άνδρου.

Σημείο εκκίνησης είναι η παραλία του Όρμου Κορθίου και τερματισμού η Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα της Άνδρου, και η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί για τις 11:45 π.μ. Παράλληλα, όπως και πέρυσι, διοργανώνεται ο Αγώνας Δρόμου Αφανούς Ναύτη, με αφετηρία την Πλατεία του Αφανούς Ναύτη και τερματισμό την Πλατεία Γηροκομείου στη Χώρα, ενώ η πανέμορφη διαδρομή που ακολουθούν οι αθλητές διέρχεται μέσα από γραφικά χωριά του νησιού μας. Ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 12:00 π.μ.

Οι διοργανωτές βρίσκονται σε εγρήγορση και πραγματοποιούν καθημερινά επαφές με τοπικούς φορείς, ιδιώτες και εθελοντές που είναι πρόθυμοι να συνδράμουν, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, όταν η Άνδρος θα υποδεχτεί τους αθλητές και τους συνοδούς τους, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Μία ευχάριστη είδηση όσον αφορά τους συμμετέχοντες, ανακοινώθηκε σήμερα στη σελίδα του Δήμου Άνδρου και αφορά την παροχή έκπτωσης 40% στα εισιτήρια των αθλητών και των συνοδών τους, από τις δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έπειτα από αίτημα του Δήμου Άνδρου και των υπεύθυνων της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου, κας Αθηνάς Τσατσομοίρου, Προέδρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού και του κ. Βλάσση Καραβασίλη, αθλητή του Ομίλου Δρομέων Τελμησσός, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες «Golden Star Ferries» και «Fast Ferries» αποδέχτηκαν ευγενικά να παρέχουν έκπτωση στις μετακινήσεις των συμμετεχόντων στους αγώνες.

Συγκεκριμένα, οι δύο εταιρείες παραχωρούν έκπτωση 40% στα ατομικά εισιτήρια των αθλητών του Ημιμαραθωνίου Άνδρου και του Αγώνα του Αφανούς Ναύτη, καθώς και σε αυτά των συνοδών τους, και επίσης 20% έκπτωση στα ΙΧ αυτοκίνητα.

Η έκπτωση αυτή ισχύει από την Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 έως και την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, την Κυριακή, 22 Απριλίου 2018".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...