Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Θερμή και σεμνή υποδοχή των παγκόσμιων παιδιών της Άνδρου

Μια παγκόσμια μεγάλη επιτυχία γνώρισε η Άνδρος. 

Ύστερα από το Πανευρωπαϊκό Χρυσό για τα μονοπάτια πριν λίγες ημέρες, ο Λεωνίδας Τσορτανίδης επέστρεψε σήμερα το απόγευμα στην Άνδρο με το Παγκόσμιο Χρυσό στην ιστιοπλοΐα και κατάφερε με αυτή την διάκριση του να κάνει υπερήφανους όλους τους Ανδριώτες.


Τον Λεωνίδα και τον αδερφό του Πέτρο, που έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κατακτώντας την 8η θέση, υποδέχθηκαν στο λιμάνι του Γαυρίου η πολυπληθής οικογένειά τους με τα οκτώ αδέρφια τους, οι μικροί αθλητές του ΝΟΑ, κρατώντας και την σημαία του ομίλου, οι προπονητές του Ν.Ο.Α., η δασκάλα τους, μικροί φίλοι και πολλοί Ανδριώτες που υποδέχθηκαν με τιμές τους ιστιοπλόους μας.


Παρών στην λαμπρή αυτή υποδοχή ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, που είχε κάνει ανοικτή πρόσκληση για την υποδοχή, προς όλους μέσω του προσωπικού του f/b και ο Αντιδήμαρχος Κορθίου κ. Τάκης Βουραζέρης, οι οποίοι αφού έδωσαν θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του ΝΟΑ, πρόσφεραν τις ανθοδέσμες της νίκης στον Λεωνίδα και τον Πέτρο αντίστοιχα.



Ο Δήμαρχος σε δήλωσή του, ευχήθηκε να τους υποδεχθεί στο μέλλον και ως Ολυμπιονίκες.

Ακολούθησε πομπή αυτοκινήτων προς το Κόρθι, όπου και εκεί τους επεφύλαξαν οι κάτοικοι λαμπρή υποδοχή με μουσική, βεγγαλικά και ζεστά χειροκροτήματα.



Η εμφάνιση των δύο Παγκόσμιων Ανδριωτών δείχνει ότι η ιστιοπλοΐα στην Ελλάδα θα έχει συνέχεια στις διακρίσεις. Στο πρόσφατο παρελθόν ο Ανδριώτης Κακλαμανάκης και τώρα τα αδέρφια Λεωνίδας και Πέτρος συνεχίζουν τις επιτυχίες για την Ελλάδα και για την Άνδρο, διαφημίζοντάς την, με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας...